Home de Scholte Bloemenboerderij Webshop Zorgboerderij

 

 

Welkom op bloemenboerderij “de Scholte”

 

Bloemenboerderij "de Scholte" is begonnen door Hanna Lutke Willink.

Hanna werd in 1978 en 1982 winnaar van het Nederlands Kampioenschap bloemschikken, jaarlijks georganiseerd door de vereniging Groei & Bloei en gaf in die tijd al cursussen handwerken aan verschillende plattelandsvrouwen groepen. In 1980 is Hanna begonnen met het geven van bloemschiklessen en workshops. Dochter Anet is in 1987 in het bedrijf gekomen, met een opleiding voor bloemist/winkelier. Vanaf 2013 werkt de volgende generatie, Yvonne, dochter van Anet, ook in het bedrijf. Yvonne heeft de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan en is verantoordelijk voor de dagbesteding met de deelnemers van de zorgboerderij. Deze helpen waarnodig met de bloemen.

 

Je kunt bij ons terecht voor allerlei bloemwerk, cursussen en workshops, excursies, kadoartikelen of gewoon even uitrusten op de bank van het Rustpunt. Maar je kunt ook zelf of met de kinderen een bos bloemen plukken in onze tuinen.

 

Mocht je meer informatie willen, kom dan gewoon langs, of mail of bel ons. Kijk voor de contactgegevens en route in het menu.

 

Klik hier voor een sfeerimpressie, het fotoalbum van de boerderij.